loading image
Затворени ресторани
листа на моментално затворени ресторани
restaurant photo
(2)
Сендвичи, Пица, Тестенини

Време
45 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица, Тестенини
(2)
Време на достава: 45 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo
(10)
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
45 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
(10)
Време на достава: 45 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: над 1000ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo
(10)
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
45 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
(10)
Време на достава: 45 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo
(1)
Скара

Време
40 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Скара
(1)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo
(1)
Сендвичи, Скара

Време
40 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Скара
(1)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: над 800ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo

Време
40 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Скара
(0)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo
(4)
Сендвичи, Пица

Време
40 мин. *

Достава
20ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица
(4)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 20 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: Ресторан
Плаќање: во готово
restaurant photo
(1)
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
40 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
(1)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo
(4)
Сендвичи

Време
40 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи
(4)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo

Време
40 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Скара
(0)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo
(4)
Пица, Тестенини, Десерти

Време
45 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Тестенини, Десерти
(4)
Време на достава: 45 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo
(24)
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
50 мин. *

Достава
0ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
(24)
Време на достава: 50 мин.
Цена за достава: 0 денари
Бесплатна достава: над 120ден.
Доставува: Ресторан
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(3)
Кафе

Време
30 мин. *

Достава
30ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Кафе
(3)
Време на достава: 30 мин.
Цена за достава: 30 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(2)
Апетисани

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Апетисани
(2)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(6)
Десерти, Кафе

Време
30 мин. *

Достава
60ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Десерти, Кафе
(6)
Време на достава: 30 мин.
Цена за достава: 60 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(1)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Скара
(1)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(0)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(1)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(1)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(1)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(1)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(1)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(0)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(0)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:
restaurant photo

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
(0)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање:

Како да нарачам

Погледнете го видеото и направете ја вашата нарачка

Избор на денот

Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори
× Известување: Доставата на храна се врши со такси услуга. Достава до врата наскоро!