loading image
Апетисани
(2)
Апетисани

Време
10 мин.

Достава
69 ден.

во готово/со картичка

Дефинитивно трендот на нови режими во исхраната е во пораст. Од суво овошје и семиња за здрава храна, до секаков вид бонбони и јаткасти плодови за Вашите гозби ќе најдете во Апетисани. Не лутајте барајќи наоколу, зашто со само еден клик она што Ви е потребно ќе се најде на точна адреса.

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 09:00 до 21:30

Петок: 09:00 до 21:30

Сабота: 09:30 до 21:30

Недела: не работи

 

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

АПЕТИСАНИ

Кикирики
20 ден.
Кикирики
(печени)
Избери од понудените опции:
Бел Сончоглед
14 ден.
Бел Сончоглед
(печен)
Избери од понудените опции:
Семки
25 ден.
Семки
(печени)
Избери од понудените опции:
Црн Сончоглед
14 ден.
Црн Сончоглед
(печен)
Избери од понудените опции:
Бадем
75 ден.
Бадем
(печен)
Избери од понудените опции:
Ф'стак
80 ден.
Ф'стак
(печен без сол)
Избери од понудените опции:
Лешник
80 ден.
Лешник
(печен без сол)
Избери од понудените опции:
Леблебија
28 ден.
Леблебија
(2 пати печена)
Избери од понудените опции:
Индиски Орев
90 ден.
Индиски Орев
(печен без сол)
Избери од понудените опции:
Бразилски Орев
100 ден.
Бразилски Орев
(печен)
Избери од понудените опции:
Кикирики Чипс
20 ден.
Кикирики Чипс
(пржени со зачин и сол)
Избери од понудените опции:
Пченка
20 ден.
Пченка
(пржена со зачин и сол)
Избери од понудените опции:
Орев
70 ден.
Орев
(суров)
Избери од понудените опции:
Бадем
75 ден.
Бадем
(суров)
Избери од понудените опции:
Индиски Орев
90 ден.
Индиски Орев
(печен)
Избери од понудените опции:
Лешник
80 ден.
Лешник
(суров)
Избери од понудените опции:
Лупена Семка од Тиква
50 ден.
Лупена Семка од Тиква
(печена)
Избери од понудените опции:
Лупен Сончоглед
20 ден.
Лупен Сончоглед
(печен со сол)
Избери од понудените опции:
Лупен Сончоглед
17 ден.
Лупен Сончоглед
(суров)
Избери од понудените опции:
Кикирики без Сол
20 ден.
Кикирики без Сол
(печени)
Избери од понудените опции:
Кикирики
18 ден.
Кикирики
(сурови)
Избери од понудените опции:

ЧОКОЛАДИРАНИ АПЕТИСАНИ

Чоколадирани Кикирики
30 ден.
Чоколадирани Кикирики
Избери од понудените опции:
Чоколадирано Суво Грозје
30 ден.
Чоколадирано Суво Грозје
Избери од понудените опции:
Чоколадиран Бадем
40 ден.
Чоколадиран Бадем
(со црно чоколадо)
Избери од понудените опции:
Чоколадиран Бадем
40 ден.
Чоколадиран Бадем
(со бело чоколадо)
Избери од понудените опции:
Чоколадирано Тропско Овошје
50 ден.
Чоколадирано Тропско Овошје
(киви, манго, кокос, папаја, ананас)
Избери од понудените опции:
Чоколадиран Лешник
50 ден.
Чоколадиран Лешник
(со бело чоколадо)
Избери од понудените опции:
Чоколадиран Лешник
50 ден.
Чоколадиран Лешник
(со црно чоколадо)
Избери од понудените опции:
Каролинки
35 ден.
Каролинки
Избери од понудените опции:
Шеќерна Леблебија
15 ден.
Шеќерна Леблебија
Избери од понудените опции:

СЕМИЊА

Просо
15 ден.
Просо
Избери од понудените опции:
Хељда
22 ден.
Хељда
Избери од понудените опции:
Аронија
70 ден.
Аронија
Избери од понудените опции:
Гоџи Бери
80 ден.
Гоџи Бери
Избери од понудените опции:
Црно Семе
60 ден.
Црно Семе
Избери од понудените опции:
Чиа Семе
50 ден.
Чиа Семе
Избери од понудените опции:
Ленено Семе
15 ден.
Ленено Семе
Избери од понудените опции:
Сусам
18 ден.
Сусам
Избери од понудените опции:

ОВОШЈА

Урми
120 ден.
Урми
Избери од понудените опции:
Сува Кајсија
100 ден.
Сува Кајсија
Избери од понудените опции:
Сува Слива
100 ден.
Сува Слива
(беровска)
Избери од понудените опции:
Аронија
80 ден.
Аронија
Избери од понудените опции:

МИКС

Микс Ц
28 ден.
Микс Ц
(леблебија, брусница, суво грозје)
Избери од понудените опции:
Микс Strong
80 ден.
Микс Strong
(бадем, лешник / печени)
Избери од понудените опции:
Микс Natural
70 ден.
Микс Natural
(бадем, лешник, бразилски орев)
Избери од понудените опции:
Микс Live
80 ден.
Микс Live
(бадем, лешник, орев, индиски орев, бразилски орев)
Избери од понудените опции:
Микс Fruti
40 ден.
Микс Fruti
(манго, папаја, брусница, киви, кокос, суво грозје)
Избери од понудените опции:
Микс 19
50 ден.
Микс 19
(бадем, лешник, бразилски орев, индиски орев, орев, семка, сончоглед, суво грозје, брусница, микс тропско овошје)
Избери од понудените опции:
Микс 4
25 ден.
Микс 4
(семка, сончоглед, сусам и ленено семе)
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори