loading image
Buongiorno
(4)
Пица, Тестенини, Десерти

Време
35 мин.

Достава
69 ден.

во готово

Со сигурност највкусната пица во градот ќе ја најдете во Бонџорно. Почестете се себе си, пријателите и најблиските со храна која се подготвува по ист рецепт цели 25 години. Вкусот е конзистентен, а пицата од Вас е оддалечена на само еден клик.

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 09:00 до 23:30

Петок: 09:00 до 24:00

Сабота: 09:00 до 24:00

Недела: 16:00 до 23:30

 

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

ПИЦИ

Бонџорно (специјалитет на куќата)
250 ден.
Бонџорно (специјалитет на куќата)
(врат, шунка, чајна, печурки, јајце, маслинки, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Капричоза
100 ден.
Капричоза
(шунка, печурки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Кватро Стаџони
110 ден.
Кватро Стаџони
(јајце, шунка, печурки, маслинки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Рико
160 ден.
Рико
(шунка, врат, печурки, чајна, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Инверно
150 ден.
Инверно
(шунка, врат, печурки, павлака, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Соле
150 ден.
Соле
(шунка, врат, печурки, мајонез, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Римини
150 ден.
Римини
(врат, чајна, печурки, павлака, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Италиано
150 ден.
Италиано
(врат, чајна, печурки, мајонез, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Мајонеза
120 ден.
Мајонеза
(шунка, печурки, мајонез, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Стелата
120 ден.
Стелата
(шунка, печурки, павлака, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Американо
120 ден.
Американо
(шунка, печурки, оригано, кашкавал, павлака)
Избери од понудените опции:
Скандинавска
120 ден.
Скандинавска
(туна, лимон, маслинки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Венеција
140 ден.
Венеција
(чајна, печурки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Пиканте
110 ден.
Пиканте
(буковец, шунка, печурки, маслинки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Пршуто
180 ден.
Пршуто
(пршута, печурки, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Ноте
140 ден.
Ноте
(врат, печурки, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Фунги
100 ден.
Фунги
(печурки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Фефероне
100 ден.
Фефероне
(шунка, феферони, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Наполитана
100 ден.
Наполитана
(шунка, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Везувио
100 ден.
Везувио
(шунка, оригано, маслинки, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Оливе
100 ден.
Оливе
(маслинки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Маргарита
90 ден.
Маргарита
(оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Вегетаријана
110 ден.
Вегетаријана
(сирење, домати, пиперки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Калцоне (затворена пица)
170 ден.
Калцоне (затворена пица)
(шунка, печурки, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:

ПАСТРМАЈЛИЈА

Екстра Пилешка Пастрмајлија
160 ден.
Екстра Пилешка Пастрмајлија
(пилешко месо, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Екстра Свинска Пастрмајлија
170 ден.
Екстра Свинска Пастрмајлија
(свинско месо, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Свинска Пастрмајлија
210 ден.
Свинска Пастрмајлија
(свинско месо)
Избери од понудените опции:
Солена Палачинка
100 ден.
Солена Палачинка
(шунка, печурки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:

САЛАТИ

Шопска Салата
120 ден.
Шопска Салата
(домати, краставици, сирење, магдонос, кромид, пиперка)
Избери од понудените опции:
Грчка Салата
140 ден.
Грчка Салата
(домати, краставици, сирење, магдонос, кромид, пиперка, маслинки)
Избери од понудените опции:
Туна Салата
120 ден.
Туна Салата
(марула, туна, лимон, маслинки)
Избери од понудените опции:
Марула Салата
80 ден.
Марула Салата
Избери од понудените опции:
Зелка Салата
80 ден.
Зелка Салата
Избери од понудените опции:
Парче Сирење
80 ден.
Парче Сирење
Избери од понудените опции:
Мешана Салата
160 ден.
Мешана Салата
(зелка, домати, краставици, сирење, цвекло, марула, морков, павлака, маслинки)
Избери од понудените опции:
Мимоза Салата
100 ден.
Мимоза Салата
(марула со јајца)
Избери од понудените опции:

ПОХОВАНО

Поховано Пилешко
160 ден.
Поховано Пилешко
Избери од понудените опции:
Поховани Свежи Шампињони
100 ден.
Поховани Свежи Шампињони
Избери од понудените опции:
Пирошка
70 ден.
Пирошка
Избери од понудените опции:
Помфрит
60 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Помфрит со Сирење
70 ден.
Помфрит со Сирење
Избери од понудените опции:
Похована Зденка
20 ден.
Похована Зденка
(парче)
Избери од понудените опции:
Похован Кашкавал
60 ден.
Похован Кашкавал
(парче)
Избери од понудените опции:
Похована Чинија
600 ден.
Похована Чинија
(пилешко, шампињони, пирошка, кашкавал, зденка)
Избери од понудените опции:
Шампињони на Путер
160 ден.
Шампињони на Путер
Избери од понудените опции:
Топено Сирење Екстра
190 ден.
Топено Сирење Екстра
(врат,сирење,кашкавал,печурки,кечап) со лепиња
Избери од понудените опции:
Топено Сирење
140 ден.
Топено Сирење
(сирење,кашкавал,кечап) со лепиња
Избери од понудените опции:

ДЕСЕРТИ

Банана Палачинка (порција)
100 ден.
Банана Палачинка (порција)
(банана, еурокрем, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Ева Палачинка (порција)
100 ден.
Ева Палачинка (порција)
(мед, ореви)
Избери од понудените опции:
Луна Палачинка (порција)
120 ден.
Луна Палачинка (порција)
(банана, еурокрем, ореви, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Екстра Палачинка (порција)
140 ден.
Екстра Палачинка (порција)
(банана, еурокрем, мед, ореви, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Бела Палачинка (порција)
120 ден.
Бела Палачинка (порција)
(банана, еурокрем, мед, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Хани Палачинка (порција)
120 ден.
Хани Палачинка (порција)
(банана, мед, ореви)
Избери од понудените опции:
Чоко Палачинка (порција)
80 ден.
Чоко Палачинка (порција)
(еурокрем, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори