loading image
Butler's Coffee Bar
(3)
Кафе

Време
20 мин.

Достава
69 ден.

во готово/со картичка

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:20 до 24:00

Петок: 08:20 до 24:00

Сабота: 09:30 до 24:00

Недела: 12:00 до 24:00

кафе барот е затворен за нарачки во моментов

КАФЕ

Еspresso
40 ден.
Еspresso
Избери од понудените опции:
Macchiato
40 ден.
Macchiato
Избери од понудените опции:
Nescafe
60 ден.
Nescafe
Избери од понудените опции:
Cappuccino
60 ден.
Cappuccino
Избери од понудените опции:
Irish Coffee
60 ден.
Irish Coffee
Избери од понудените опции:
Latte Macchiato
70 ден.
Latte Macchiato
Избери од понудените опции:
Freddo Espresso
70 ден.
Freddo Espresso
Избери од понудените опции:
Freddo Cappuccino
80 ден.
Freddo Cappuccino
Избери од понудените опции:
Snickers Coffee
80 ден.
Snickers Coffee
Избери од понудените опции:
Bounty Coffee
80 ден.
Bounty Coffee
Избери од понудените опции:
Oreo Coffee
80 ден.
Oreo Coffee
Избери од понудените опции:
Strawberry Coffee
80 ден.
Strawberry Coffee
Избери од понудените опции:
Freshpresso
100 ден.
Freshpresso
Избери од понудените опции:
Espresso Tonic
70 ден.
Espresso Tonic
Избери од понудените опции:
Cacao
50 ден.
Cacao
Избери од понудените опции:
Milkshake
100 ден.
Milkshake
Избери од понудените опции:

ТОПЛИ НАПИТОЦИ

Чај
40 ден.
Чај
Избери од понудените опции:
Органски Чај
80 ден.
Органски Чај
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо
60 ден.
Топло Чоколадо
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо со Плазма
70 ден.
Топло Чоколадо со Плазма
Избери од понудените опции:
Греано Вино
70 ден.
Греано Вино
Избери од понудените опции:

ЦЕДЕНИ СОКОВИ

Портокал
100 ден.
Портокал
Избери од понудените опции:
Лимон
80 ден.
Лимон
Избери од понудените опции:
Цитрон
100 ден.
Цитрон
Избери од понудените опции:
Јаболко
100 ден.
Јаболко
Избери од понудените опции:
Морков
100 ден.
Морков
Избери од понудените опции:
Праска
100 ден.
Праска
Избери од понудените опции:
Калинка
120 ден.
Калинка
Избери од понудените опции:
Ананас
130 ден.
Ананас
Избери од понудените опции:
Лубеница
80 ден.
Лубеница
Избери од понудените опции:
Диња
80 ден.
Диња
Избери од понудените опции:
Микс
100 ден.
Микс
Избери од понудените опции:

SMOOTHIE

Yellow
120 ден.
Yellow
Избери од понудените опции:
Red
120 ден.
Red
Избери од понудените опции:
Green
120 ден.
Green
Избери од понудените опции:
По Избор
150 ден.
По Избор
Избери од понудените опции:

BUBBLE WAFFLE

Classic
70 ден.
Classic
Избери од понудените опции:
Nutella
90 ден.
Nutella
Избери од понудените опции:
Чипс со Кашкавал
120 ден.
Чипс со Кашкавал
Избери од понудените опции:
Апетисани
100 ден.
Апетисани
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори