loading image
Coffee To Go - STORY
(6)
Десерти, Кафе

Време
20 мин.

Достава
69 ден.

во готово

Брзорастечкиот тренд на Coffee To Go е наша водилка до Coffee To Go - STORY, каде ги има сите видови кафе за кои сте слушнале, но и многу други чиј вкус нема да Ве разочара. Препуштетe ни ја довербата и само со еден клик нарачајте го Вашиот кафе десерт, милкшејк или овошен сок и уживајте во него во најбрз можен рок.

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:30 до 00:00

Петок: 08:30 до 00:00

Сабота: 08:30 до 00:00

Недела: 12:00 до 00:00

 

кафе барот е затворен за нарачки во моментов

КАФЕ

Стори Кафе
140 ден.
Стори Кафе
Избери од понудените опции:
Еспресо
50 ден.
Еспресо
Избери од понудените опции:
Макијато
60 ден.
Макијато
Избери од понудените опции:
Капучино
70 ден.
Капучино
Избери од понудените опции:
Ирско Капучино
60 ден.
Ирско Капучино
Избери од понудените опции:
Фредо Еспресо
60 ден.
Фредо Еспресо
Избери од понудените опции:
Фредо Макијато
70 ден.
Фредо Макијато
Избери од понудените опции:
Фредо Капучино
70 ден.
Фредо Капучино
Избери од понудените опции:
Нескафе
70 ден.
Нескафе
Избери од понудените опции:
Фрапе
60 ден.
Фрапе
Избери од понудените опции:
Лате Макијато
70 ден.
Лате Макијато
Избери од понудените опции:
Ice Cream Кафе
80 ден.
Ice Cream Кафе
Избери од понудените опции:
Чоко Еспресо
50 ден.
Чоко Еспресо
Избери од понудените опции:
Чоко Макијато
60 ден.
Чоко Макијато
Избери од понудените опции:
Фрешпресо
100 ден.
Фрешпресо
Избери од понудените опции:
Португалско Кафе
80 ден.
Португалско Кафе
Избери од понудените опции:
Нескафе Ванила
70 ден.
Нескафе Ванила
Избери од понудените опции:
Нескафе Чоколадо
70 ден.
Нескафе Чоколадо
Избери од понудените опции:
Нескафе М&М
100 ден.
Нескафе М&М
Избери од понудените опции:
Нескафе Киндер Боено
100 ден.
Нескафе Киндер Боено
Избери од понудените опции:
Нескафе Рафаело
100 ден.
Нескафе Рафаело
Избери од понудените опции:
Лате Макијато со Вкус
70 ден.
Лате Макијато со Вкус
Избери од понудените опции:
Афогато
60 ден.
Афогато
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо
60 ден.
Топло Чоколадо
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо - Плазма
70 ден.
Топло Чоколадо - Плазма
Избери од понудените опции:
„MOKA" Капучино - Лешник
60 ден.
„MOKA" Капучино - Лешник
Избери од понудените опции:
Салеп
60 ден.
Салеп
Избери од понудените опции:
Фредо Мокачино
80 ден.
Фредо Мокачино
Избери од понудените опции:
Какао
50 ден.
Какао
Избери од понудените опции:
Тропикал Кафе
70 ден.
Тропикал Кафе
Избери од понудените опции:
Дупло Еспресо
70 ден.
Дупло Еспресо
Избери од понудените опции:

ЦЕДЕН СОК ПО ТВОЈ ИЗБОР

Микс
100 ден.
Микс
(избери овошје)
Избери од понудените опции:
Додатоци

СВЕЖО ЦЕДЕНИ СОКОВИ

Портокал
100 ден.
Портокал
Избери од понудените опции:
Лимон
100 ден.
Лимон
Избери од понудените опции:
Јаболка
100 ден.
Јаболка
Избери од понудените опции:
Микс
100 ден.
Микс
Избери од понудените опции:
Овошна Салата
100 ден.
Овошна Салата
Избери од понудените опции:
Лубеница
80 ден.
Лубеница
Избери од понудените опции:
Диња
80 ден.
Диња
Избери од понудените опции:
Праска
100 ден.
Праска
Избери од понудените опции:
Двојно C
100 ден.
Двојно C
Избери од понудените опции:
Микс со Мед
100 ден.
Микс со Мед
Избери од понудените опции:
Киви МИКС
100 ден.
Киви МИКС
Избери од понудените опции:
Зелено Јаболко
100 ден.
Зелено Јаболко
Избери од понудените опции:
Стори Фреш
100 ден.
Стори Фреш
Избери од понудените опции:
Цитрон
100 ден.
Цитрон
Избери од понудените опции:
Тропикал
100 ден.
Тропикал
Избери од понудените опции:
Тропикал - СМУТИ
100 ден.
Тропикал - СМУТИ
Избери од понудените опции:
Strawberry - Lemonade
100 ден.
Strawberry - Lemonade
Избери од понудените опции:
Mint
100 ден.
Mint
Избери од понудените опции:
Овошна Салата - Лубеница
50 ден.
Овошна Салата - Лубеница
Избери од понудените опции:
Смути - Шумско
100 ден.
Смути - Шумско
Избери од понудените опции:
Микс со цимет
100 ден.
Микс со цимет
Избери од понудените опции:

МИЛКШЕЈК

Стори Милкшејк
160 ден.
Стори Милкшејк
Избери од понудените опции:
Банана
100 ден.
Банана
Избери од понудените опции:
Јагода
100 ден.
Јагода
Избери од понудените опции:
Шумско Овошје
100 ден.
Шумско Овошје
Избери од понудените опции:
Орео
100 ден.
Орео
Избери од понудените опции:
Банана - Ванила
100 ден.
Банана - Ванила
Избери од понудените опции:
Банана - Чоколадо
100 ден.
Банана - Чоколадо
Избери од понудените опции:
Пинаколада
100 ден.
Пинаколада
Избери од понудените опции:
Вишна
100 ден.
Вишна
Избери од понудените опции:
Малина
100 ден.
Малина
Избери од понудените опции:
Милка
100 ден.
Милка
Избери од понудените опции:
Кикирики Милкшејк
100 ден.
Кикирики Милкшејк
Избери од понудените опции:
Карамела - Милкшејк
100 ден.
Карамела - Милкшејк
Избери од понудените опции:

ЦЕДЕВИТА

Лимон
50 ден.
Лимон
Избери од понудените опции:
Зелен Лимон
50 ден.
Зелен Лимон
Избери од понудените опции:
Зова
50 ден.
Зова
Избери од понудените опции:
Портокал
50 ден.
Портокал
Избери од понудените опции:

ЧАЈ

Шумско Овошје
40 ден.
Шумско Овошје
Избери од понудените опции:
Камилица
50 ден.
Камилица
Избери од понудените опции:
Јагода - Ванила
50 ден.
Јагода - Ванила
Избери од понудените опции:
Лимон и Лимета
40 ден.
Лимон и Лимета
Избери од понудените опции:
Брусница
50 ден.
Брусница
Избери од понудените опции:
Боровница
50 ден.
Боровница
Избери од понудените опции:
Нане
40 ден.
Нане
Избери од понудените опции:
Мајчина Душица
40 ден.
Мајчина Душица
Избери од понудените опции:
Јаболко со Цимет
50 ден.
Јаболко со Цимет
Избери од понудените опции:
Планински чај
40 ден.
Планински чај
Избери од понудените опции:
Праска
40 ден.
Праска
Избери од понудените опции:
Портокал
40 ден.
Портокал
Избери од понудените опции:
Зелен чај
50 ден.
Зелен чај
Избери од понудените опции:
Ацерола со аронија
50 ден.
Ацерола со аронија
Избери од понудените опции:
Калинка
50 ден.
Калинка
Избери од понудените опции:
Шипка со хибискус
40 ден.
Шипка со хибискус
Избери од понудените опции:
Липа
40 ден.
Липа
Избери од понудените опции:
Кантарион
40 ден.
Кантарион
Избери од понудените опции:
Црн чај
40 ден.
Црн чај
Избери од понудените опции:
Магданос
40 ден.
Магданос
Избери од понудените опции:

ДЕСЕРТИ

Сладолед
60 ден.
Сладолед
Избери од понудените опции:
Флаширана вода
40 ден.
Флаширана вода
Избери од понудените опции:
Добра Вода
50 ден.
Добра Вода
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори