loading image
Cosmopolit
(0)

Време
40 мин.

Достава
60 ден.

Ги нудиме најдобрите вкусови на балканска кујна, почнувајќи од бифтек, се до добро прочуените ќебапи. Докажан квалитет.

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори