loading image
Еснаф
(1)
Скара

Време
30 мин.

Достава
69 ден.

во готово

Работно Време: 

Понеделник - Четврток: 09:00 до 23:00

Петок: 09:00 до 23:00

Сабота: 09:00 до 23:00

Недела: не работи

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

САЛАТА

Зелка
50 ден.
Зелка
Избери од понудените опции:
Марула
80 ден.
Марула
Избери од понудените опции:
Домати
70 ден.
Домати
Избери од понудените опции:
Краставица
80 ден.
Краставица
Избери од понудените опции:
Компир
80 ден.
Компир
Избери од понудените опции:
Шопска
100 ден.
Шопска
Избери од понудените опции:
Грчка
150 ден.
Грчка
Избери од понудените опции:
Мешана
180 ден.
Мешана
Избери од понудените опции:
Таратор
100 ден.
Таратор
Избери од понудените опции:
Урнебес
100 ден.
Урнебес
Избери од понудените опции:
Сирење
80 ден.
Сирење
Избери од понудените опции:
Пиперка
20 ден.
Пиперка
Избери од понудените опции:
Биено Сирење на Скара
120 ден.
Биено Сирење на Скара
Избери од понудените опции:

ТОПЛО ПРЕДЈАДЕЊЕ

Похована Зденка
20 ден.
Похована Зденка
(парче)
Избери од понудените опции:
Полнета Пиперка
60 ден.
Полнета Пиперка
Избери од понудените опции:
Ќофте од Тиква
80 ден.
Ќофте од Тиква
Избери од понудените опции:
Пирошка
50 ден.
Пирошка
Избери од понудените опции:
Помфрит
100 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Помфрит со Сирење
120 ден.
Помфрит со Сирење
Избери од понудените опции:
Пржено Сирење
100 ден.
Пржено Сирење
Избери од понудените опции:
Поховано Сирење
100 ден.
Поховано Сирење
Избери од понудените опции:
Похован Кашкавал
100 ден.
Похован Кашкавал
(парче)
Избери од понудените опции:
Поховано Пилешко
250 ден.
Поховано Пилешко
Избери од понудените опции:
Еснаф Компир
150 ден.
Еснаф Компир
Избери од понудените опции:

СКАРА

Ќебап
12 ден.
Ќебап
Избери од понудените опции:
Ајдучки Ќебап
50 ден.
Ајдучки Ќебап
Избери од понудените опции:
Шарска Плескавица
160 ден.
Шарска Плескавица
Избери од понудените опции:
Батак
110 ден.
Батак
Избери од понудените опции:
Свински Колбас
110 ден.
Свински Колбас
Избери од понудените опции:
Ребро
140 ден.
Ребро
Избери од понудените опции:
Кременадла
140 ден.
Кременадла
Избери од понудените опции:
Вешалица
110 ден.
Вешалица
(250гр.)
Избери од понудените опции:
Пилешки Увијач
160 ден.
Пилешки Увијач
Избери од понудените опции:
Пилешко во Марамица со Кашкавал
130 ден.
Пилешко во Марамица со Кашкавал
Избери од понудените опции:
Ражнич
150 ден.
Ражнич
(250гр.)
Избери од понудените опции:
Џигер во Марамица
100 ден.
Џигер во Марамица
Избери од понудените опции:
Шницла
150 ден.
Шницла
Избери од понудените опции:
Еснаф Плескавица
200 ден.
Еснаф Плескавица
(кашкавал, зденка, маслинки, љуто)
Избери од понудените опции:
Ала „Салама“
250 ден.
Ала „Салама“
(ребро, кременадла)
Избери од понудените опции:

ЈАДЕЊЕ ПО ПОРАЧКА

Џигер во Тава
180 ден.
Џигер во Тава
Избери од понудените опции:
Пилешко во Кари
350 ден.
Пилешко во Кари
Избери од понудените опции:
Свинско со Печурки
350 ден.
Свинско со Печурки
Избери од понудените опции:
Муџкалица
350 ден.
Муџкалица
Избери од понудените опции:
Свински Бифтек
300 ден.
Свински Бифтек
Избери од понудените опции:
Свински Медаљони
350 ден.
Свински Медаљони
Избери од понудените опции:
Печурки во Тава
180 ден.
Печурки во Тава
(свежи шампињони)
Избери од понудените опции:
Пилешко во Бел Сос
350 ден.
Пилешко во Бел Сос
Избери од понудените опции:
Пилешко во Црвен Сос
350 ден.
Пилешко во Црвен Сос
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори