loading image
Гостилница Центар
(0)
Скара

Време
30 мин.

Достава
69 ден.

во готово

Работно Време: 

Понеделник - Четврток: 09:00 до 23:00

Петок: 09:00 до 24:00

Сабота: 09:00 до 24:00

Недела: не работи

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

ДНЕВНО МЕНИ

Омлет
90 ден.
Омлет
Избери од понудените опции:
Тавче Гравче
100 ден.
Тавче Гравче
Избери од понудените опции:
Пилешко со Ориз
100 ден.
Пилешко со Ориз
Избери од понудените опции:
Селско со Ориз
100 ден.
Селско со Ориз
Избери од понудените опции:
Ќофте во Сос со Пире
100 ден.
Ќофте во Сос со Пире
Избери од понудените опции:
Полнети Пиперки
100 ден.
Полнети Пиперки
Избери од понудените опции:
Мусака
100 ден.
Мусака
Избери од понудените опции:
Плескавица со Помфрит
100 ден.
Плескавица со Помфрит
Избери од понудените опции:
Стек на Скара со Помфрит
110 ден.
Стек на Скара со Помфрит
Избери од понудените опции:
Плескавица и Ориз
100 ден.
Плескавица и Ориз
Избери од понудените опции:

САЛАТА

Грчка
120 ден.
Грчка
(домат, краставица, кромид, магданос, сирење, маслинки)
Избери од понудените опции:
Шопска
120 ден.
Шопска
(домат, краставица, кромид, магданос, сирење, маслинки)
Избери од понудените опции:
Македонска
120 ден.
Македонска
(домат, краставица, кромид, магданос, пиперка свежа, маслинки)
Избери од понудените опции:
Мешана
120 ден.
Мешана
(морков, цвекло, зелка, пиперка, сирење, домат, краставица)
Избери од понудените опции:
Зелка
30 ден.
Зелка
Избери од понудените опции:
Зелена
80 ден.
Зелена
(морков, зелка, цвекло, пиперка, сирење, домат, краставица)
Избери од понудените опции:
Млечна
80 ден.
Млечна
(урнебес, урда)
Избери од понудените опции:
Тартор
80 ден.
Тартор
(павлака, лук, краставица)
Избери од понудените опции:
Пиперки Подлучени
50 ден.
Пиперки Подлучени
(пиперки, лук)
Избери од понудените опции:
Марула
60 ден.
Марула
(марула, кромид)
Избери од понудените опции:

СКАРА

Ќебап
12 ден.
Ќебап
Избери од понудените опции:
Свински Колбас
90 ден.
Свински Колбас
Избери од понудените опции:
Џигер во Марамица
70 ден.
Џигер во Марамица
Избери од понудените опции:
Шарска Плескавица
130 ден.
Шарска Плескавица
Избери од понудените опции:
Плескавица
70 ден.
Плескавица
Избери од понудените опции:
Пилешки Батак
120 ден.
Пилешки Батак
Избери од понудените опции:
Увијач
150 ден.
Увијач
Избери од понудените опции:
Ражнич
100 ден.
Ражнич
Избери од понудените опции:
Пилешки Полнет Стек
150 ден.
Пилешки Полнет Стек
Избери од понудените опции:
Пилешки Стек
80 ден.
Пилешки Стек
Избери од понудените опции:
Плетенка
150 ден.
Плетенка
Избери од понудените опции:
Свинска Кременадла
100 ден.
Свинска Кременадла
Избери од понудените опции:
Свинско во Марамица
90 ден.
Свинско во Марамица
Избери од понудените опции:
Свинска Вешалица
100 ден.
Свинска Вешалица
Избери од понудените опции:
Ребра
140 ден.
Ребра
Избери од понудените опции:
Пушена Сланина
90 ден.
Пушена Сланина
Избери од понудените опции:
Телешко Печење
100 ден.
Телешко Печење
(парче)
Избери од понудените опции:
Леб
5 ден.
Леб
(парче)
Избери од понудените опции:
Свинско Полнето Каре
150 ден.
Свинско Полнето Каре
Избери од понудените опции:
Помфрит
60 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Ала Центар
180 ден.
Ала Центар
(помфрит, павлака)
Избери од понудените опции:
Помфрит со Сирење
80 ден.
Помфрит со Сирење
Избери од понудените опции:

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Сирење под Капак
250 ден.
Сирење под Капак
Избери од понудените опции:
Селско со Печурки
300 ден.
Селско со Печурки
Избери од понудените опции:
Динстано Телешко
180 ден.
Динстано Телешко
Избери од понудените опции:
Џигер во Тава
250 ден.
Џигер во Тава
Избери од понудените опции:
Ребро во Фурна
500 ден.
Ребро во Фурна
Избери од понудените опции:
Свински Врат во Фурна
500 ден.
Свински Врат во Фурна
Избери од понудените опции:
Похована Шницла со Помфрит
150 ден.
Похована Шницла со Помфрит
Избери од понудените опции:
Јагнешки Сутлук
350 ден.
Јагнешки Сутлук
Избери од понудените опции:
Похован Мозок
200 ден.
Похован Мозок
Избери од понудените опции:
Похован Јазик
200 ден.
Похован Јазик
Избери од понудените опции:
Жабји Батаци
400 ден.
Жабји Батаци
Избери од понудените опции:
Похована Даска
500 ден.
Похована Даска
(пилешко, кашкавал, пирошка)
Избери од понудените опции:
Јагнешка Крезла
240 ден.
Јагнешка Крезла
Избери од понудените опции:
Зајак во Фурна
590 ден.
Зајак во Фурна
(со прилог)
Избери од понудените опции:

ДЕСЕРТИ

Домашен Колач
40 ден.
Домашен Колач
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори