loading image
Irish Pub Gulliver
(1)
Сендвичи, Скара

Време
30 мин.

Достава
69 ден.

во готово

Бесплатна Достава за секоја нарачка над 800.00 денари!

 

Работно Време: 

Понеделник - Четврток: 16:00 до 23:30

Петок: 16:00 до 23:30

Сабота: 15:00 до 00:00

Недела: 15:00 до 00:00

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА

Пилешки Прсти
180 ден.
Пилешки Прсти
Избери од понудените опции:
Пилешки Пуканки
180 ден.
Пилешки Пуканки
Избери од понудените опции:
Пирошки
200 ден.
Пирошки
(шунка, кашкавал, кисели краставици, сенф)
Избери од понудените опции:
Гуливер Пури
200 ден.
Гуливер Пури
(тортиља, шунка, кашкавал, сланина, доматно пире)
Избери од понудените опции:
Похована Даска
250 ден.
Похована Даска
(пилешки прсти, поховани зденки, похован кашкавал, пирошки)
Избери од понудените опции:
Ладна Даска
300 ден.
Ладна Даска
(пршута, врат, печеница, кулен, чајна, кашкавал, биено сирење)
Избери од понудените опции:
Димени Колбаси
140 ден.
Димени Колбаси
Избери од понудените опции:
Помфрит
100 ден.
Помфрит
(помфрит, сол, масло)
Избери од понудените опции:
Помфрит со Сирење
120 ден.
Помфрит со Сирење
(компир, сирење, сол, масло)
Избери од понудените опции:
Чипс
100 ден.
Чипс
(компир, сол, масло)
Избери од понудените опции:

ДОДАТОЦИ

Лут Сос
20 ден.
Лут Сос
(доматно пире, чили сос)
Избери од понудените опции:
Бел Сос
20 ден.
Бел Сос
(павлака, мајонез, кисели краставици)
Избери од понудените опции:
Сенф Сос
20 ден.
Сенф Сос
(павлака, сенф)
Избери од понудените опции:
Комбо 3
50 ден.
Комбо 3
(бел сос, лут сос, сенф сос)
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори