loading image
Кај Мајстор Коле
(1)
Скара

Време
20 мин.

Достава
50 ден.

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори
× Известување: Доставата на храна се врши со такси услуга. Достава до врата наскоро!