loading image
King
(4)
Сендвичи, Пица

Време
30 мин.

Достава
20 ден.

во готово

Спој на ресторан и сендвичара е токму Кинг. Ако се немате одлучено, а барате од се по нешто, погледнете го нивното мени, одберете и нарачајте со само еден клик. Задоволството е неизбежно, а квалитетот перманентен.

 

Работно Време: 

Понеделник - Четврток: 08:30 до 00:00

Петок: 08:30 до 00:00 

Сабота: 08:30 до 00:00

Недела: 17:00 до 00:00

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

СЕНДВИЧИ

Кинг Тост
100 ден.
Кинг Тост
(врат, шунка, кашкавал, габи, салата)
Избери од понудените опции:
Тост
50 ден.
Тост
Избери од понудените опции:
Тост со Плескавица
60 ден.
Тост со Плескавица
Избери од понудените опции:
Кинг Бургер
130 ден.
Кинг Бургер
(шарска плескавица, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Чикен Бургер
90 ден.
Чикен Бургер
(пилешки стек, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Хамбургер со Кајмак
100 ден.
Хамбургер со Кајмак
(кајмак, плескавица, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Хамбургер
90 ден.
Хамбургер
(плескавица, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Вегетеријански
70 ден.
Вегетеријански
(сирење, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Хот Дог
70 ден.
Хот Дог
(виршла, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Екстра Хот Дог
90 ден.
Екстра Хот Дог
(2 виршли, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Чизбургер
100 ден.
Чизбургер
(плескавица, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Сендвич со Пилешко филе
80 ден.
Сендвич со Пилешко филе
(пилешко филе, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Сендвич со Чајна
80 ден.
Сендвич со Чајна
(чајна, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Туна Сендвич
70 ден.
Туна Сендвич
(туна, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Англиски Доручек
120 ден.
Англиски Доручек
(1 јајце, 1 виршла, сланина, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Клуб Сендвич
200 ден.
Клуб Сендвич
(врат, пршута, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Кинг Ројал
180 ден.
Кинг Ројал
(шарска плескавица, сланина, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Чикен Ројал
160 ден.
Чикен Ројал
(пилешки стек, сланина, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Фиш Бургер
120 ден.
Фиш Бургер
(помфрит, салата)
Избери од понудените опции:
Сланина Сендвич
100 ден.
Сланина Сендвич
(сланина, помфрит, салата)
Избери од понудените опции:
Пица Тост
80 ден.
Пица Тост
(сос, шунка, кашкавал, габи)
Избери од понудените опции:
Француски
70 ден.
Француски
Избери од понудените опции:

ПИЦИ

Мини Пица
100 ден.
Мини Пица
(сос, шунка, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Капричоза
180 ден.
Капричоза
(сос, шунка, кашкавал, габи)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Маргарита
130 ден.
Маргарита
(сос, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Фунги
140 ден.
Фунги
(сос, кашкавал, габи)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Везувио
160 ден.
Везувио
(сос, шунка, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Вегетеријана
140 ден.
Вегетеријана
(сос, кашкавал, домати, габи, кромид, маслинки, пиперки)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Мајонеза
190 ден.
Мајонеза
(сос, шунка, кашкавал, габи, мајонез)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Стелата
190 ден.
Стелата
(сос, шунка, кашкавал, габи, павлака)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Американа
200 ден.
Американа
(шунка, кашкавал, габи, павлака, сусам)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Бела Каза
190 ден.
Бела Каза
(сос, туна, кашкавал, габи, сусам)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Ал Капоне
220 ден.
Ал Капоне
(сос, сланина, кашкавал, јајца)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Скандија
220 ден.
Скандија
(сос, врат, кашкавал, габи, сусам)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Македонска
260 ден.
Македонска
(сос, чајна, кашкавал, пиперка, домати, кромид, магдонос, рендано сирење)
Избери од понудените опции:
Додатоци
КИНГ (Специјалитет на куќата)
290 ден.
КИНГ (Специјалитет на куќата)
(сос, шунка, кашкавал, габи, маслинки, сланина, пршута)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Пица со Кајмак
190 ден.
Пица со Кајмак
(шунка, врат, кашкавал, кајмак)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Фамилијарна со Туна
400 ден.
Фамилијарна со Туна
(сос, туна, кашкавал, габи)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Капричоза со Пилешко филе
180 ден.
Капричоза со Пилешко филе
(сос, пилешко филе, кашкавал, габи)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Маслина
200 ден.
Маслина
(сос, шунка, кашкавал, маслинки)
Избери од понудените опции:
Додатоци

ПАСТРМАЈЛИИ

Свинска
130 ден.
Свинска
(со зачини)
Избери од понудените опции:
Свинска Екстра
150 ден.
Свинска Екстра
(со зачини, габи, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Пилешка Екстра
140 ден.
Пилешка Екстра
(со зачини, габи, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Пастрмајлија со Сланина
140 ден.
Пастрмајлија со Сланина
(со зачини, сланина, кашкавал, јајце)
Избери од понудените опции:
Пилешка
130 ден.
Пилешка
(со зачини)
Избери од понудените опции:

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Пилешки Пуканки
130 ден.
Пилешки Пуканки
(пилешко месо, помфрит, салата, сос)
Избери од понудените опции:
Пилешки Стек - Пуканки
120 ден.
Пилешки Стек - Пуканки
(пилешки стек, помфрит, салата)
Избери од понудените опции:
Гиро Пилешко
120 ден.
Гиро Пилешко
(1 гиро пита, помфрит, салата)
Избери од понудените опции:
Гиро Свинско
130 ден.
Гиро Свинско
(1 гиро пита, помфрит, салата)
Избери од понудените опции:
Пилешко Грне
150 ден.
Пилешко Грне
(пилешко месо, сос, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Свинско Грне
150 ден.
Свинско Грне
(свинско месо, сос, кашкавал, габи)
Избери од понудените опции:

САЛАТИ

Шопска
150 ден.
Шопска
(краставици, домати, рендано сирење)
Избери од понудените опции:
Цезар
150 ден.
Цезар
(марула, пилешки ленти, сос, зачини)
Избери од понудените опции:
Туна
140 ден.
Туна
(марула, туна, зачини)
Избери од понудените опции:
Грчка
150 ден.
Грчка
(краставици, домати, сирење коцка)
Избери од понудените опции:
Салата со Чадено Пилешко филе
150 ден.
Салата со Чадено Пилешко филе
(таратор сос)
Избери од понудените опции:

ДОДАТОЦИ

Помфрит
30 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Лебче со Сусам
50 ден.
Лебче со Сусам
Избери од понудените опции:
Лебче со Лук
40 ден.
Лебче со Лук
Избери од понудените опции:
Лебче со Кашкавал
60 ден.
Лебче со Кашкавал
Избери од понудените опции:
Лебче со Кајмак
90 ден.
Лебче со Кајмак
Избери од понудените опции:
Шунка
10 ден.
Шунка
Избери од понудените опции:
Кашкавал
10 ден.
Кашкавал
Избери од понудените опции:
Павлака
10 ден.
Павлака
Избери од понудените опции:
Печурки
10 ден.
Печурки
Избери од понудените опции:
Чајна
10 ден.
Чајна
Избери од понудените опции:

ДЕСЕРТИ

Палачинка
50 ден.
Палачинка
(еурокрем, банана)
Избери од понудените опции:
Палачинка
70 ден.
Палачинка
(мед, ореви)
Избери од понудените опции:
Чоко Палачинка
40 ден.
Чоко Палачинка
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори