loading image
Ќоше - Coffee To Go & Tobacco
(2)
Десерти, Кафе

Време
15 мин.

Достава
69 ден.

во готово/со картичка

Уште едно coffee to go на нашата листа но овојпат Ви нудиме нешто поразлично. Coffee to go „Ќоше“ покрај вообичаената понуда на кафиња, овошни пијалоци и десерт пијалоци Ви нуди и цигари, мастики, газирани пијалоци и грицки, или накратко кажано покрај тоа што е coffee to go функционира и како тобако. Кликнете и пред врата - кафе и цигара... екстра комбинација.

 

Бесплатна Достава за секоја нарачка над 500.00 денари!

(само за пијалоци приготвени од Ќоше)

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:20 до 00:00

Петок: 08:20 до 00:30

Сабота: 12:00 до 00:30

Недела: 12:00 до 00:00

 

кафе барот е затворен за нарачки во моментов

ЗИМСКО МЕНИ

Топло Чоколадо
60 ден.
Топло Чоколадо
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо „Ќоше”
90 ден.
Топло Чоколадо „Ќоше”
(чоколадо, плазма, јагода, чоколадни капки, шлаг, мафини)
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо „Касато”
80 ден.
Топло Чоколадо „Касато”
(топло чоколадо, бисквити, карамела)
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо „Орео”
90 ден.
Топло Чоколадо „Орео”
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо „Сникерс”
90 ден.
Топло Чоколадо „Сникерс”
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо „Плазма”
70 ден.
Топло Чоколадо „Плазма”
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо „М&М”
90 ден.
Топло Чоколадо „М&М”
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо „Твикс”
90 ден.
Топло Чоколадо „Твикс”
Избери од понудените опции:
Салеп
60 ден.
Салеп
Избери од понудените опции:
Чај
40 ден.
Чај
Избери од понудените опции:

КАФИЊА

Еспресо
50 ден.
Еспресо
Избери од понудените опции:
Макијато
60 ден.
Макијато
Избери од понудените опции:
Макијато со Вкус
70 ден.
Макијато со Вкус
Избери од понудените опции:
Ирско Кафе со Baileys
70 ден.
Ирско Кафе со Baileys
(кафеав шеќер, еспресо, Beylis ликер, млечна пена, шлаг, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Ирско Кафе со Jameson Irish Whiskey
70 ден.
Ирско Кафе со Jameson Irish Whiskey
(кафев шеќер, еспресо, Jameson виски, млечна пена, шлаг, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Ирско Капучино
60 ден.
Ирско Капучино
Избери од понудените опции:
Капучино со Вкус - Мало
60 ден.
Капучино со Вкус - Мало
Избери од понудените опции:
Капучино со Вкус - Големо
70 ден.
Капучино со Вкус - Големо
Избери од понудените опции:
Нескафе
60 ден.
Нескафе
Избери од понудените опции:
Милка Нескафе
80 ден.
Милка Нескафе
(нескафе, парчиња милка)
Избери од понудените опции:
Нескафе со Вкус
70 ден.
Нескафе со Вкус
Избери од понудените опции:
Викенд Кафе
90 ден.
Викенд Кафе
(40мл. еспресо, 40мл. вотка, шлаг пена, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Лате Кафе
60 ден.
Лате Кафе
(големо еспресо, млечна пена)
Избери од понудените опции:
Кафе „Виена”
70 ден.
Кафе „Виена”
(големо еспресо, шлаг пена, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Кафе „Американо”
50 ден.
Кафе „Американо”
(големо еспресо, топла вода)
Избери од понудените опции:
Кафе „Ќоше”
80 ден.
Кафе „Ќоше”
(ликер од колачиња, еспресо, млечна пена, шлаг, лешници, мафини)
Избери од понудените опции:
Фредо Капучино
60 ден.
Фредо Капучино
(големо еспресо, млечна пена)
Избери од понудените опции:
Кафе „Twix”
80 ден.
Кафе „Twix”
(кафе со вкус на ванила, чоколадо, шлаг, Twix чоколадо)
Избери од понудените опции:
Какао
40 ден.
Какао
Избери од понудените опции:
Турско Кафе
40 ден.
Турско Кафе
Избери од понудените опции:
Кафе „Орео”
80 ден.
Кафе „Орео”
(кафе со вкус на лешник, чоколадо, шлаг, Oreo колачиња)
Избери од понудените опции:
Кафе „Сникерс”
80 ден.
Кафе „Сникерс”
(кафе со вкус на чоколадо, Несквик, чоколадо, шлаг, Snickers чоколадо)
Избери од понудените опции:
Фитнес Нескафе
60 ден.
Фитнес Нескафе
(млеко со ниска масленост, нескафе)
Избери од понудените опции:
Протеинско Нескафе
80 ден.
Протеинско Нескафе
(млеко со ниска масленост, нескафе, протеин од чоколадо и ванила)
Избери од понудените опции:

СВЕЖИ ПРИРОДНИ СОКОВИ

Портокал
100 ден.
Портокал
Избери од понудените опции:
Лимон
100 ден.
Лимон
Избери од понудените опции:
Цитрон
100 ден.
Цитрон
Избери од понудените опции:
Морков
100 ден.
Морков
Избери од понудените опции:
Јаболко
100 ден.
Јаболко
Избери од понудените опции:
Микс
100 ден.
Микс
Избери од понудените опции:
Овошна Салата
100 ден.
Овошна Салата
Избери од понудените опции:
Ананас
100 ден.
Ананас
Избери од понудените опции:

ШЕЈКОВИ

Смути
100 ден.
Смути
(сезонско, шумско)
Избери од понудените опции:
Плазма Шејк со Несквик
80 ден.
Плазма Шејк со Несквик
Избери од понудените опции:

ЛЕТНО МЕНИ

Летен „Ќоше” коктел
100 ден.
Летен „Ќоше” коктел
(еспресо, млеко, Бејлис ликер, сладолед, чоколадо, карамела, шлаг пена, лед, бадеми)
Избери од понудените опции:
Ладно Кафе со TWIX чоколадо
80 ден.
Ладно Кафе со TWIX чоколадо
(еспресо, млеко, ванила, шлаг пена, чоколаден прелив, лед, TWIX)
Избери од понудените опции:
Ладно Карамела Макијато
70 ден.
Ладно Карамела Макијато
(еспресо, млеко, карамела, ванила, лед)
Избери од понудените опции:
Кафе „Афогато”
70 ден.
Кафе „Афогато”
(големо еспресо, сладолед)
Избери од понудените опции:
Ирско Beylis „Афогато”
90 ден.
Ирско Beylis „Афогато”
(сладолед, еспресо, Beylis ликер, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Ладно Кафе
80 ден.
Ладно Кафе
(нес кафе, сладолед, лед)
Избери од понудените опции:
Фрапе
60 ден.
Фрапе
(нескафе, лед)
Избери од понудените опции:
Енергетска Бомба со Сладолед од Јагода
60 ден.
Енергетска Бомба со Сладолед од Јагода
Избери од понудените опции:
Сладолед Јаготка
60 ден.
Сладолед Јаготка
Избери од понудените опции:
Домашен Леден Чај
30 ден.
Домашен Леден Чај
Избери од понудените опции:
Мохито
80 ден.
Мохито
Избери од понудените опции:
Крофна
30 ден.
Крофна
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори