loading image
Old School
(1)

Време
10 мин.

Достава
50 ден.

“OLD SCHOOL coffe“ ќе понуди свежа перспектива на класичниот Coffee shop во соседството, враќајќи се на едноставноста на едно минато време и и што е најважно вкусна голтка кафе на делот од градот оддалечен од главниот градски метеж.Таа приказна ќе ги носи патроните назад кон средината на дваесеттиот век – ера дефинирана со чувство на добар, оптимистички менталитет кој влијаеше на популарната култура и кафе. Да научат новите генерации, а да се потсетат постарите, сето тоа инспирирано од мирисот и вкусот на квалитетното кафе.

кафе барот е затворен за нарачки во моментов

Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори