loading image
Слаткарница Ресана
(0)

Време
10 мин.

Достава
50 ден.

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

ПИЈАЛОК

Лимонада
60 ден.
Лимонада
Избери од понудените опции:
Боза
75 ден.
Боза
Избери од понудените опции:
Боровница
60 ден.
Боровница
Избери од понудените опции:

СЛАТКИ

Еклер
15 ден.
Еклер
Избери од понудените опции:
Бел Еклер
20 ден.
Бел Еклер
Избери од понудените опции:
Еклер со Кикирики
25 ден.
Еклер со Кикирики
Избери од понудените опции:
Чоколаден Еклер
40 ден.
Чоколаден Еклер
Избери од понудените опции:
Индијанка
15 ден.
Индијанка
Избери од понудените опции:
Ресанка
15 ден.
Ресанка
Избери од понудените опции:
Бомбица
15 ден.
Бомбица
Избери од понудените опции:
Тулумба
25 ден.
Тулумба
Избери од понудените опции:
Тригуна
25 ден.
Тригуна
Избери од понудените опции:
Целувка
15 ден.
Целувка
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори