loading image
Speed Burger
(2)
Сендвичи, Пица, Тестенини

Време
35 мин.

Достава
69 ден.

во готово

Работно Време: 

Понеделник - Четврток: 09:00 до 00:00

Петок: 09:00 до 00:00

Сабота: 09:00 до 00:00

Недела: не работи

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

ДНЕВНО МЕНИ (ОД 08:30 ДО 16:00 ЧАСОТ)

Класик Бургер
100 ден.
Класик Бургер
Избери од понудените опции:
Класик Криспи Чикен
100 ден.
Класик Криспи Чикен
Избери од понудените опции:
Дурум
100 ден.
Дурум
Избери од понудените опции:
Донер
100 ден.
Донер
Избери од понудените опции:
Тортиљи со Пилешко
100 ден.
Тортиљи со Пилешко
Избери од понудените опции:
Тортиљи со Зеленчук
100 ден.
Тортиљи со Зеленчук
Избери од понудените опции:
Пица Капричиоза
100 ден.
Пица Капричиоза
Избери од понудените опции:
Пица Вегетаријана
100 ден.
Пица Вегетаријана
Избери од понудените опции:
Пица Маргарита
100 ден.
Пица Маргарита
Избери од понудените опции:
Пица Везувио
100 ден.
Пица Везувио
Избери од понудените опции:
Свинска Пастрмајлија
100 ден.
Свинска Пастрмајлија
Избери од понудените опции:
Пилешка Пастрмајлија
100 ден.
Пилешка Пастрмајлија
Избери од понудените опции:
Омлет со Сирење
100 ден.
Омлет со Сирење
Избери од понудените опции:
Омлет со Шунка и Кашкавал
100 ден.
Омлет со Шунка и Кашкавал
Избери од понудените опции:
Омлет со Зеленчук
100 ден.
Омлет со Зеленчук
Избери од понудените опции:
Пита со Спанаќ
100 ден.
Пита со Спанаќ
Избери од понудените опции:
Пенерлија со Чаша Јогур
100 ден.
Пенерлија со Чаша Јогур
Избери од понудените опции:
Рижото со Пилешко
100 ден.
Рижото со Пилешко
Избери од понудените опции:
Рижото со Зеленчук
100 ден.
Рижото со Зеленчук
Избери од понудените опции:
Ориз со Пилешко
100 ден.
Ориз со Пилешко
Избери од понудените опции:

БУРГЕРИ

Порк Бургер
140 ден.
Порк Бургер
(лепиња, плескавица свинска, кашкавал, сланина, марула, кисели краставички, дресинг)
Избери од понудените опции:
Микс Бургер
140 ден.
Микс Бургер
(лепиња, плескавица мешана, салата(зелка, мајонез), чедар кашкавал, дресинг)
Избери од понудените опции:
Еипл Бургер
130 ден.
Еипл Бургер
(лепиња, плескавица мешана, домати, јаболко, похован кромид)
Избери од понудените опции:
Криспи Чикен Класик
70 ден.
Криспи Чикен Класик
(лепиња, похован пилешки стек, краставица)
Избери од понудените опции:
Спид Криспи Чикен
150 ден.
Спид Криспи Чикен
(лепиња, похован пилешки стек, чедар кашкавал, марула, домат, кромид, кисели краставички)
Избери од понудените опции:
Спид Бургер
170 ден.
Спид Бургер
(лепиња, плескавица телешка, похован кашкавал, марула, домат, кромид)
Избери од понудените опции:
Биф Бургер
160 ден.
Биф Бургер
(лепиња, плескавица телешка, чедaр кашкавал, јајце на око, сланина, марула, домат, кромид)
Избери од понудените опции:
Карамел Бургер
150 ден.
Карамел Бургер
(лепиња, плескавица свинска, кашкавал, карамелизиран кромид, марула, домат, кромид)
Избери од понудените опции:
Класик Бургер
120 ден.
Класик Бургер
(лепиња, плескавица, домат, кисели краставички)
Избери од понудените опции:
Хавајски Бургер
150 ден.
Хавајски Бургер
(лепиња, плескавица свинска, кашкавал, ананас конзервиран, јајце на око, сланина)
Избери од понудените опции:
Чикен Бургер
120 ден.
Чикен Бургер
(лепиња, пилешка плескавица, салата)
Избери од понудените опции:

ПИЦА

Маргарита
100 ден.
Маргарита
(кечап, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Капричиоза
120 ден.
Капричиоза
(кечап, кашкавал, шунка, печурки)
Избери од понудените опции:
Везувио
120 ден.
Везувио
(кечап, кашкавал, шунка)
Избери од понудените опции:
Стелата
120 ден.
Стелата
(кечап, кашкавал, шунка, печурки, павлака)
Избери од понудените опции:
Скандија
140 ден.
Скандија
(кечап, кашкавал, врат, печурки)
Избери од понудените опции:
Пиканта
120 ден.
Пиканта
(кечап, кашкавал, кулен, лути пиперки)
Избери од понудените опции:
Вегетаријана
170 ден.
Вегетаријана
(кечап, домат, пиперка, кромид, маслинки, печурки, пченка)
Избери од понудените опции:
Македонска
180 ден.
Македонска
(кечап, кашкавал, врат, пченица, кулен, кромид, домати, пиперки, маслинки, печурки, сирење)
Избери од понудените опции:
Пршуто
160 ден.
Пршуто
(кечап, кашкавал, пршута)
Избери од понудените опции:
Наполитана
120 ден.
Наполитана
(кечап, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Карбонара
130 ден.
Карбонара
(кечап, кашкавал, шунка, јајце)
Избери од понудените опции:
Калцоне
120 ден.
Калцоне
(кечап, кашкавал, шунка, печурки)
Избери од понудените опции:
Кватро Стаџоне
150 ден.
Кватро Стаџоне
(кечап, кашкавал, шунка, туна, кромид)
Избери од понудените опции:
Мајонеза
120 ден.
Мајонеза
(кечап, кашкавал, шунка, печурки, мајонез)
Избери од понудените опции:
Римини
130 ден.
Римини
(кечап, кашкавал, туна, кромид)
Избери од понудените опции:
Кватро Формаџе
130 ден.
Кватро Формаџе
(кечап, четири вида сирење)
Избери од понудените опции:
Пица Бургер
120 ден.
Пица Бургер
(кечап, кашкавал, плескавица свинска)
Избери од понудените опции:
Пица Биф Бургер
140 ден.
Пица Биф Бургер
Избери од понудените опции:
Спид Пица
160 ден.
Спид Пица
(кечап, кашкавал, пршута, рукола, пармезан)
Избери од понудените опции:

ПАСТРМАЈЛИЈА

Пилешка Чиста
110 ден.
Пилешка Чиста
(пилешко месо)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Пилешка Екстра
120 ден.
Пилешка Екстра
(пилешко месо, печурки, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Свинска Чиста
110 ден.
Свинска Чиста
(свинско месо)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Свинска Екстра
130 ден.
Свинска Екстра
(свинско месо, печурки, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Спид Пилешка Пастрмајлија
180 ден.
Спид Пилешка Пастрмајлија
(пилешко, сланина, кашкавал, кисели краставички)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Спид Свинска Пастрмајлија
180 ден.
Спид Свинска Пастрмајлија
(свинско, сланина, кашкавал, кисели краставички)
Избери од понудените опции:
Додатоци

ТОСТОВИ

Тост
60 ден.
Тост
Избери од понудените опции:

СЕНДВИЧИ

Дурум
120 ден.
Дурум
(салата, сос)
Избери од понудените опции:
Донер
120 ден.
Донер
(салата, сос)
Избери од понудените опции:
Француски
80 ден.
Француски
Избери од понудените опции:
Клуб Сендвич
120 ден.
Клуб Сендвич
Избери од понудените опции:

ПОХОВАНО

Пилешки Прсти
150 ден.
Пилешки Прсти
Избери од понудените опции:
Пилешки Крилца
150 ден.
Пилешки Крилца
Избери од понудените опции:
Пилешки Пуканки
150 ден.
Пилешки Пуканки
Избери од понудените опции:
Похован Кашкавал
80 ден.
Похован Кашкавал
Избери од понудените опции:
Поховани Печурки
80 ден.
Поховани Печурки
Избери од понудените опции:
Поховани Зденки
80 ден.
Поховани Зденки
Избери од понудените опции:
Похована Даска
300 ден.
Похована Даска
(пилешко, кашкавал, сирење, зденка, печурки, кромид)
Избери од понудените опции:

ПАСТА

Фунги
120 ден.
Фунги
(шунка, фунги сос, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Кватро Формаџи
130 ден.
Кватро Формаџи
(четири вида сирење)
Избери од понудените опции:
Кари
120 ден.
Кари
(пилешко месо, хопла, кашкавал, кари сос)
Избери од понудените опции:
Зеленчук
150 ден.
Зеленчук
(сезонски зеленчук, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Пиканта
160 ден.
Пиканта
(чили сос, пиперки, кулен, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Лазањи
150 ден.
Лазањи
Избери од понудените опции:

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Пилешко во Кари Сос
120 ден.
Пилешко во Кари Сос
Избери од понудените опции:
Пилешко во Фунги Сос
120 ден.
Пилешко во Фунги Сос
Избери од понудените опции:
Пилешко со 4 Вида Сирење
130 ден.
Пилешко со 4 Вида Сирење
Избери од понудените опции:
Пилешко со Зеленчук
130 ден.
Пилешко со Зеленчук
Избери од понудените опции:
Рижото со Пилешко
120 ден.
Рижото со Пилешко
Избери од понудените опции:
Рижото со Зеленчук
120 ден.
Рижото со Зеленчук
Избери од понудените опции:
Пилешка Шницла
150 ден.
Пилешка Шницла
Избери од понудените опции:
Свинска Шницла
150 ден.
Свинска Шницла
Избери од понудените опции:
Грне
250 ден.
Грне
Избери од понудените опции:
Печурки на Тава
150 ден.
Печурки на Тава
Избери од понудените опции:

ДОРУЧЕК

Омлет
130 ден.
Омлет
Избери од понудените опции:
Англиски Доручек
120 ден.
Англиски Доручек
(јајца, сланина, кашкавал, зеленчук)
Избери од понудените опции:
Пенерлија
100 ден.
Пенерлија
Избери од понудените опции:
Пита со Спанаќ
100 ден.
Пита со Спанаќ
Избери од понудените опции:
Биено Сирење на Скара
80 ден.
Биено Сирење на Скара
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори