loading image
Стариот Џумбушлија
(0)
Скара

Време
30 мин.

Достава
69 ден.

во готово

Работно Време: 

Понеделник - Четврток: 08:30 до 23:00

Петок: 08:30 до 23:30

Сабота: 08:30 до 23:30

Недела: не работи

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

ПОЈАДОК

Омлет по Избор
100 ден.
Омлет по Избор
Избери од понудените опции:
Јајца на Око
80 ден.
Јајца на Око
(3 јајца)
Избери од понудените опции:
Телешка Чорба
100 ден.
Телешка Чорба
Избери од понудените опции:

ЛАДНО ПРЕДЈАДЕЊЕ

Овчо Сирење
80 ден.
Овчо Сирење
Избери од понудените опции:
Биено Сирење
90 ден.
Биено Сирење
Избери од понудените опции:
Кравјо Сирење
70 ден.
Кравјо Сирење
Избери од понудените опции:
Свинска Пршута
90 ден.
Свинска Пршута
Избери од понудените опции:
Кашкавал
80 ден.
Кашкавал
Избери од понудените опции:
Кулен
80 ден.
Кулен
Избери од понудените опции:
Ладна Даска
350 ден.
Ладна Даска
(овчо сирење, биено сирење, кравјо сирење, свинска пршута, кашкавал, кулен, пилешка салата, кајмак)
Избери од понудените опции:

ТОПЛО ПРЕДЈАДЕЊЕ

Виенска Шницла
140 ден.
Виенска Шницла
Избери од понудените опции:
Сирење под Капак
150 ден.
Сирење под Капак
Избери од понудените опции:
Пилешко Поховано
190 ден.
Пилешко Поховано
Избери од понудените опции:
Пирошка
100 ден.
Пирошка
Избери од понудените опции:
Ќофте од Тиквички
80 ден.
Ќофте од Тиквички
Избери од понудените опции:
Шампињони на Тава
100 ден.
Шампињони на Тава
Избери од понудените опции:
Похован Кашкавал
110 ден.
Похован Кашкавал
Избери од понудените опции:
Помфрит
100 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Помфрит со Сирење
130 ден.
Помфрит со Сирење
Избери од понудените опции:
Рестован Компир
100 ден.
Рестован Компир
Избери од понудените опции:
Топла Даска
500 ден.
Топла Даска
(поховано пилешко, похован кашкавал, пирошки, ќофте од тиква, крокети, пржени печурки, татар сос)
Избери од понудените опции:

САЛАТА

Шопска
120 ден.
Шопска
(домати, краставици, кромид, маслинки, сирење)  
Избери од понудените опции:
Македонска
110 ден.
Македонска
Избери од понудените опции:
Грчка
130 ден.
Грчка
(домати, краставици, кромид, маслинки, коцки сирење)
Избери од понудените опции:
Овчарска
150 ден.
Овчарска
(домати, краставици, кашкавал, шунка, варено јајце, маринирани печурки, дресинг на шефот на кујната)
Избери од понудените опции:
Ракиџиска
250 ден.
Ракиџиска
(домати, краставици, овчо сирење, подлучени пиперки, подлучени тиквички, подлучени патлиџани, апетитка, ајвер, топка урда со пиперка, маслинки) 
Избери од понудените опции:
Витаминска
130 ден.
Витаминска
(домати, краставици, марула, шарена зелка, морков, цвекло, варен компир)
Избери од понудените опции:
Туршија
90 ден.
Туршија
Избери од понудените опции:
Џумбус Салата
330 ден.
Џумбус Салата
(пилешка салата, урнебес, таратор, руска салата, ќофтенца од тиква, овчо сирење, мустард компир, полнети пиперки, кисели краставици, дресинг)
Избери од понудените опции:

МЛЕЧНИ САЛАТИ

Таратор
100 ден.
Таратор
Избери од понудените опции:
Урнебес
80 ден.
Урнебес
Избери од понудените опции:
Руска Салата
120 ден.
Руска Салата
Избери од понудените опции:
Пилешка Салата
120 ден.
Пилешка Салата
Избери од понудените опции:
Урда со Пиперка
100 ден.
Урда со Пиперка
Избери од понудените опции:
Кајмак
130 ден.
Кајмак
Избери од понудените опции:

СКАРА

Ќебап
10 ден.
Ќебап
Избери од понудените опции:
Плескавица
120 ден.
Плескавица
Избери од понудените опции:
Шарска Плескавица
160 ден.
Шарска Плескавица
Избери од понудените опции:
Џумбуш Плескавица
180 ден.
Џумбуш Плескавица
Избери од понудените опции:
Домашен Колбас
120 ден.
Домашен Колбас
Избери од понудените опции:
Ребро на Скара
140 ден.
Ребро на Скара
Избери од понудените опции:
Свински Врат
140 ден.
Свински Врат
Избери од понудените опции:
Кременадла
120 ден.
Кременадла
Избери од понудените опции:
Свински Полнет Стек
170 ден.
Свински Полнет Стек
Избери од понудените опции:
Пилешки Батак
110 ден.
Пилешки Батак
Избери од понудените опции:
Вешалица
110 ден.
Вешалица
Избери од понудените опции:
Пилешки Полнет Стек
170 ден.
Пилешки Полнет Стек
Избери од понудените опции:

ЏУМБУШ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Наша Тава
210 ден.
Наша Тава
(свинско, пилешко, свежи печурки, кашкавал, сос)
Избери од понудените опции:
Ребро во Фурна
230 ден.
Ребро во Фурна
Избери од понудените опции:
Селска Тава
190 ден.
Селска Тава
(свинско месо, печурки, сланина)
Избери од понудените опции:
Колбас на Тава
160 ден.
Колбас на Тава
Избери од понудените опции:
Тавче Гравче
90 ден.
Тавче Гравче
Избери од понудените опции:
Џер во Тава
130 ден.
Џер во Тава
Избери од понудените опции:

ДЕСЕРТИ

Баклава
60 ден.
Баклава
Избери од понудените опции:
Раванлија
60 ден.
Раванлија
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори